Magisch Bilzen

Hoe vaak de Dickens Dagen in Bilzen hebben plaatsgevonden, weet ik niet meer, maar ze zijn al even een traditie geworden. Ook dit jaar, op 16 en 17 december 2023, kunnen weer genieten van dit magisch evenement. Nu kunnen we ons in dickensiaanse stijl laten meevoeren in een stoomtreinverhaal. In de verschillende station die we zullen aandoen, zullen diverse optredens ons in een echte kerstsfeer brengen.

Gevonden in : https://www.visitbilzen.be/dickens

Onlangs konden we in een volle zaal van de Kimpel genieten van de laatste show van mentalist ‘Gili’. We hadden met enkele goochelaars afgesproken om samen naar deze show te komen kijken. Deze avond trad hij op met ‘Raar, hé‘, waarin hij de beste items uit zijn vorige voorstellingen bracht. Hij deed dat met stijl, veel humor en grote deskundigheid. Dat hij op het einde van de voorstelling een staande ovatie kreeg, was zeker verdiend. Ook me t onze goochelaarsogen hebben we enorm genoten. Natuurlijk hadden we redenen genoeg om lang na te praten na de show.

In het voorjaar van 2024 komt er een andere magische klepper naar de Kimpel. Tim Oelbrandt is een goochelaar die zijn in voorstelling ‘Brain Freeze‘ met een mix van hypnose, theater, filmprojecties en live muziek zijn magie de grens tussen fictie en werkelijkheid doet vervagen.

Similar Posts