KINDERGOOCHELEN

Verbluffende goochelshows voor alle kinderen

 

Lees meer over de mogelijkheden

Mogelijkheden

Iedereen kan toveren

In deze kindershow van 45 tot 60 minuten merken de kinderen snel dat de goochelaar niet zonder hun hulp kan om zijn trucs te laten lukken. Daarvoor moeten de kinderen meedoen: tovergebaren maken, samen de toverspreuk roepen, … Vaak kunnen één of meer kinderen de goochelaar meehelpen. Soms hebben de kinderen door hoe de goochelaar hen tracht beet te nemen en ze laten het hem weten door te wijzen, te roepen, te tieren, totdat …

De show is afgestemd op jonge kinderen tot ongeveer 8 jaar en is geschikt voor kleuters en de jongste lagere schoolkinderen.

Deze goochelshow wordt vertoond tijdens verjaardagsfeestjes, eerste communie, in scholen, verenigingsfeesten, kinderopvang, …

De hand is sneller

Bij het begin van het optreden vertelt goochelaar Peter dat hij eerst een truc zal vertonen, hem daarna zal uitleggen en uiteindelijk het publiek toch weer in de luren zal leggen. En dat gebeurt keer op keer, telkens met één of meer helpers uit het publiek.

Deze show duurt ook 45 tot 60 minuten en is bedoeld voor oudere kinderen vanaf 9 jaar. Ook deze shows zijn geschikt in scholen, jeugdverenigingen en kampen.

Brigitte Vrancken Vrije Basisschool De Bloesem - Munsterbilzen

De oudste kleuters trokken vrijdagmorgen naar de Kimpel om te Rollebollen. De week werd afgesloten door goochelaar Peter die alle kleuters en juffen verraste met een heuse goochelshow. Met de hulp van enkele kleuters en zelfgemaakte toverspreuken werden er konijntjes weggetoverd, kleurboeken ingekleurd, sjaaltjes weg getoverd en nog veel meer. De kleuters en de juffen waren stuk voor stuk onder de indruk van zoveel goocheltrucs.

Grabbelpas CC De Kimpel Bilzen

1 spreuk was voldoende "Hokus Pokus Pats" en er ontstond magie! De kids hebben genoten + de ouders waren bijzonder content (door de lovende woorden van de kids) top dus.

Evy Wagemans Vrije Basisschool De Driesprong - Bilzen

De kinderen en ouders hebben genoten van je goocheltrucs! Bedankt!

Schepen van Jeugd Heers

Vol verwondering keken 25 kinderen naar de trucs van goochelaar Peter. Regelmatig plukte hij voor een act met kaarten, ringen of touwen een assistent uit het publiek. De kinderen vielen van de ene verbazing in de andere.

Verjaardagsfeest Tongeren
Beste Peter,
Iedereen vond het geweldig. Het was een fantastische ervaring voor Jill & Stella!
Je zag dat de meisjes genoten van je voorstelling, vooral doordat jij ze betrok in de goocheltrucs.
Uiterst tevreden over je voorstelling bij ons in familieverband.
Met vriendelijke groeten,
Jean-Marie