Maak van elk feest een unieke gebeurtenis

Boek Peter voor een optreden tijdens uw volgende feest. Of het nu voor een communie, verjaardag, jubileum, nieuwjaarsreceptie of eender welk soort feest is, Peter zal zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

previous arrow
next arrow
Slider

Van zeer dichtbij

Tijdens een receptie mengt Peter zich tussen de gasten. Bij een diner wandelt hij van tafel naar tafel. Vlakbij uw ogen en in uw eigen handen laat hij met kaarten, munten, balletjes, touw, ... verrassende trucs gebeuren, die achteraf meer dan gespreksstof zullen opleveren.

Voor walking dinners, diners, recepties, ... ter gelegenheid van een verenigings- of bedrijfsfeest, een huwelijk, een jubileum, ... is dit de ideale formule.

Op een kleine afstand

Een klein gezelschap van 25 tot 75 gasten laat zich gedurende een uur verbazen en vermaken met moderne magie: u ziet met uw eigen ogen metalen ringen die in en uit mekaar gaan, speelkaarten die zich verplaatsen, doekjes die verkleuren, flessen met capriolen en veel meer. De humoristische aanpak en de vele interacties garanderen een geslaagde aanvulling op een gezellige avond.

Indien u dit wenst zal goochelaar Peter tijdens zijn optreden een boodschap in verband met uw feest, met een eregast, met een merknaam of met eender wat u in de picture wil zetten, integreren in een truc.

Deze formule wordt vaak gevraagd voor een verenigingsfeest, een communiefeest, een verjaardagsfeest, ....

Combinaties

Meerdere feesten kunnen voordeel hebben door een combinatie van verschillende magische momenten aan je gasten te bieden. Misschien wil u Peter als rondlopend goochelaar inzetten tijdens de receptie als uw gasten aankomen, en hem later na het hoofdgerecht te laten optreden tijdens een korte zaalshow voor het hele publiek.

Peter helpt u te beslissen op welke manier u een goocheloptreden het best aan uw feest kan toevoegen zodat het betaalbaar, ongelooflijk en memorabel is.

caret-down caret-up caret-left caret-right
OCMW Maaseik Maaseik

Beste Peter,

U bent hartelijk bedankt voor de fijne animatie op ons kerstfeest! De mensen hebben ervan genoten.

KWB-Hechtel Hechtel

We hebben enkel goede reacties gekregen op jouw optreden. Voor de deelnemers was het een aangename verrassing, en het gaf zeker een meerwaarde aan ons feest.
Namens de hele KWB-ploeg: hartelijk dank hiervoor.

Theo en Denise Zonhoven
Dag Peter ,
wij vonden het ook super en de kleinkinderen hebben er ook van genoten en zijn al van alles aan het uitproberen.
Ondanks het warme weer was het zeer geslaagd waarvoor onze oprechte dank .
We zullen je ook bij vrienden en familie aanbevelen.
Mvg en verder nog veel succes !
Frederik Biesmans jeugddienst Tessenderlo – Muziekcentrum The Box

Hey Peter, Ik heb heel goede feedback gehoord, iedereen (organisatie en bezoekers) waren razend enthousiast. Voor herhaling vatbaar! Speaking of which: ben je toevallig deze donderdagavond nog beschikbaar ergens rond 21u?

Anne-Mie Vanspauwen Zutendaal

Dank je wel Peter voor het mooie goocheloptreden. De gasten waren enthousiast!

Norman Raymaekers Halle-Booiehoven

beste Peter,

Je optreden tijdens het vormselfeest van onze dochter Sterre was buiten alle verwachting.Daar sta je dan voor een groep sceptici tussen de 20 en 83 jaar die denken “ja, leuk voor de kleintjes, een goochelaar”
en dan een groepje enthousiasten tussen 5 en 13 jaar die denken : “Joepie, een goochelaar.”
Maar vanaf de eerste tel had je ze allemaal mee – het uur was (spijtig) om in no time.
Ik heb tal van foto’s die bewijzen dat jong en oud gekluisterd waren tot het doek viel.
Waarschijnlijk hebben je oren nadien nog behoorlijk getoeterd, want je was nog lange tijd het gespreksonderwerp aan de verschillende tafels.

Kortom : schitterende performance – de show was af.
‘k Hoop je zeker nog eens terug te zien !!

Iris en David Genk

Dag Peter

We willen je nog via deze weg extra bedanken voor je show gisteren.
Iedereen was verrast en was onder de indruk van je gegoochel.